Ripsihoidot Tampere

Ripsihoidot – hellävarainen hoito

Ripsien ja kulmien värjäykset teemme allergiatestatuilla ja hajusteettomilla tuotteilla, joten ne sopivat hyvin herkkäsilmäisille ja toimenpide on hellävarainen. Tulos on luonnollinen ja pitkäkestoinen.

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 20 € (kasvohoidon yhteydessä 15 €)

RIPSIEN VÄRJÄYS 12 €

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU 12 €

KULMIEN MUOTOILU 10 €

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 55 €
Dolly´s Lash on uudenlainen ripsipermanentti, jossa tavallisten rullien sijaan ripset taivutetaan kaarevan silikoonityynyn päälle. Tällä tavalla ripset nousevat kaarevasti ylöspäin taipumatta päistään taaksepäin. Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta. Sopii heille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä, mutta luonnollista näyttävyyttä ripsille. Hoidon yhteydessä ripset värjätään. Tulos kestää n. 6-12 viikkoa riippuen ripsien kasvu- ja uusiutumisvauhdista.

KULMIEN LAMINOINTI 55 €
Kulmien kestomuotoilussa / laminoinnissa kulmat rakennetaan uudella tavalla esiin omia kulmakarvoja hyödyntäen toiveiden mukaan sekä kasvonpiirteisiin sopiviksi. Hennot kulmat saadaan näyttämään paksummilta ja tuuheammat kulmat pysymään halutussa muodossa. Laminointi sisältää kulmien värjäyksen, joka myös pysyy muotoilluissa kulmissa paremmin. Laminoinnin keskimääräinen pysyvyys on n 4 viikkoa.

RIPSIENPIDENNYKSET

KLASSISET RIPSIPIDENNYKSET 85 €

VOLYYMIRIPSIPIDENNYKSET 100 €

RIPSIHUOLTO 30 MIN 40 €

RIPSIHUOLTO 60 MIN 50 €

RIPSIHUOLTO 75 MIN 60 €

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI 99 €