kasvohoidot Tampere

Kasvohoidot kokonaisvaltaisesti

Kasvohoidot ihotyyppisi huomioiden

Kauneushoitola Pumpulissa kasvohoidot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaisesti. Tarjoamme monipuolisia laitehoitoja sekä manuaalisia kasvohoitoja mm. ultraäänisyväpuhdistusta, timanttihiontakuorintaa, mekaanista ihonpuhdistusta sekä kiinteyttäviä ja hemmottelevia kasvohoitoja. Saatavilla on myös kasvohoitoja tehtynä luonnonkosmetiikkatuotteilla.. Kasvohoidoissa hoidamme myös kaulan ja dekolteen, sillä kokonaisvaltaisuus on periaatteemme. Ammattihoitolasarjoina käytössä on palkitut , korkeatasoiset  Denova Pro ja Bielenda, joissa yhdistyvät luonnolliset ainesosat ja hyvä hintalaatusuhde. Tuotteet ovat miedon tuoksuisia, allergiatestattuja eikä testauksissa ole käytetty eläimiä.

Kasvohoidot

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 42 €
Hoito sisältää kuorinnan,mekaanisen ihonpuhdistuksen,naamion ja voiteen.

TIMANTTIHIONTA 45 €
Timanttihionta kuorii, kirkastaa ja poistaa kuolleita ihosoluja sekä mustapäitä tehokkaasti. Erinomainen aknen,arpien sekä pienten juonteiden ja suurentuneiden,tukkoisten huokosten hoidossa.
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 126 €/ 4 krt 160 €/ 5 krt 195 €

TIMANTTIHIONTAKASVOHOITO 65 €
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

TÄYDELLINEN TIMANTTIHIONTAKASVOHOITO 79 €
Hoito sisältää kuorinnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultraäänellä, pitkän hieronnan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle, Naamion, jonka aikana rentouttavaa päähierontaa sekä dekolteen ja niskan hierontaa, hoitovoiteen, kulmien siistimisen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 50 €
Ultraääni syväpuhdistaa,poistaa mustapäitä ja talia, uudistaa ihoa, kosteuttaa sekä
vilkastuttaa aineenvaihduntaa ihossa. Tehokas pigmenttiläiskien vaalentamiseen sekä ruusufinnin ja couperosan hoitoon.Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 135 €/ 4 krt 187 €/ 5 krt 225 €

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 65 €
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle,naamion ja voiteen.

TÄYDELLINEN ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 79 €
Hoito sisältää entsyymikuorinnan kasvoille, kuorinnan kaulalle ja dekolteelle, syväpuhdistuksen ultraäänellä, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin imeytyksen ultraäänellä, pitkän hieronnan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Naamion, jonka aikana rentouttavaa päähierontaa sekä dekolteen ja niskan hierontaa, hoitovoiteen, kulmien siistimisen.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 75 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä sekä mekaanisesti,seerumin,hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle,päähieronnan, naamion ja voiteen.

PUHDISTAVA KASVOHOITO 60 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, naamion ja voiteen.

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 55 €
Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, kosteuttavan seerumin imeytyksen ultraäänellä, kosteuttavan naamion ja voiteen.

RAUHOITTAVA HOITO HERKÄLLE IHOLLE 60 €
Erinomainen hoito couperosan vaalentamiseen.Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan laitehoidon, rauhoittavan naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 150 €/5 krt 240 €

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 70 €
Hoito sisältää kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, kiinteyttävän laitehoidon, seerumin imeytyksen ultraäänellä, kasvohieronnan kiinteyttävällä voiteella, naamion ja voiteen.

HEMMOTTELUKASVOHOITO 63 €
Hoito sisältää kuorinnan, seerumin,akupisteiden painelun, pitkän hieronnan kasvoille,kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

KUNINGATARKASVOHOITO 89 €
Hoito sisältää kulmien muotoilun, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen, pitkän hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, päähieronnan, kaksi naamiota, voiteen. Käsille voiteen ja rentouttavan hieronnan.

MIKRONEULAUS 99 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan tai timanttihionnan, Dermapen-neulauksen kasvoille ja kaulalle, ampullin, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 240 €

MESOTERAPIA KASVOILLE 99€
Hoito sisältää alkupuhdistuksen,happo- tai entsyymikuorinnan, tehococktail-aineiden injektointi pieninä mikroinjektioina ihon sisään, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 240 €

IHOTYYPIN MUKAINEN HAPPOHOITO 65 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan happohoidon ihotyypin mukaan,puhdistuksen ultraäänellä/mekaanisesti,  naamion, voiteen.

LUXUSKASVOHOITO 99 €
Luksusta ja täydellistä rentoutusta. Hoito sisältää entsyymukuorinnan kasvoille, kuorinnan kaulalle ja dekolteelle, timanttihionnan tai ultraäänen sekä mekaanisen puhdistuksen, ampullin ja imeytyksen ultraäänellä, 30 min hieronnan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle, naamion kasvoille sekä silmänympäryksille ja luomille, päähierontaa, kulmien värjäyksen ja muotoilun, hoitovoiteen. Hoidon kruunaa lämmin kaurapussi selän alla.

Luomukasvohoidot

LUONNON HEHKU 65 €
Elinvoimaa antava kasvohoito luonnonkosmetiikalla. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kasvo- ja päähieronnan, hieronnan kaulalle ja dekolteelle,naamion ja voiteen.

LUONNON LUMOUS 82 €
Täydellinen kasvohoito luonnonkosmetiikalla. Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, mekaanisen puhdistuksen, seerumin, kasvo ja päähieronnan, hieronnan kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

MIESTEN KASVOHOITO 50 €
Kasvojen vuosihuolto, suositellaan toki useamminkin. Hoito sisältää kuorinnan timanttihionnalla tai ultraäänellä, puhdistuksen mekaanisesti, naamion ja hoitovoiteen.