kasvohoidot Tampere

Kasvohoidot kokonaisvaltaisesti

Kasvohoidot ihotyyppisi huomioiden

Kauneushoitola Pumpulissa kasvohoidot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaisesti. Tarjoamme monipuolisia laitehoitoja sekä manuaalisia kasvohoitoja mm. ultraäänisyväpuhdistusta, timanttihiontakuorintaa, mekaanista ihonpuhdistusta sekä kiinteyttäviä ja hemmottelevia kasvohoitoja. Saatavilla on myös 100% vegaaninen kasvohoito suomalaisilla luomutuotteilla. Kasvohoidoissa hoidamme myös kaulan ja dekolteen, sillä kokonaisvaltaisuus on periaatteemme. Ammattihoitolasarjana käytössä on palkittu, korkeatasoinen Denova Pro-ihonhoitosarja, jossa yhdistävät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Tuotteet ovat miedon tuoksuisia, allergiatestattuja eikä testauksissa ole käytetty eläimiä.

Kasvohoidot

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 37 €
Hoito sisältää kuorinnan,mekaanisen ihonpuhdistuksen,naamion ja voiteen.

TIMANTTIHIONTA 45 €
Timanttihionta kuorii, kirkastaa ja poistaa kuolleita ihosoluja sekä mustapäitä tehokkaasti. Erinomainen aknen,arpien sekä pienten juonteiden ja suurentuneiden,tukkoisten huokosten hoidossa.
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 120 €/ 5 krt 190 €

TIMANTTIHIONTAKASVOHOITO 62 €
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, akupisteiden painelun, kasvo- ja päähieronnan, naamion ja voiteen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 47 €
Ultraääni syväpuhdistaa,poistaa mustapäitä ja talia, uudistaa ihoa, kosteuttaa sekä
vilkastuttaa aineenvaihduntaa ihossa. Tehokas pigmenttiläiskien vaalentamiseen sekä ruusufinnin ja couperosan hoitoon.Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 126 €/5 krt 200 €

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 62 €
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, akupisteiden painelun, kasvo- ja päähieronnan,naamion ja voiteen.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 72 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä sekä mekaanisesti,seerumin,akupisteiden painelun, kasvo-ja päähieronnan, naamion ja voiteen.

PUHDISTAVA KASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, naamion ja voiteen.

TEHOKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 50 €
Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, kosteuttavan seerumin imeytyksen ultraäänellä, kosteuttavan naamion ja voiteen.

RAUHOITTAVA HOITO HERKÄLLE IHOLLE 58 €
Erinomainen hoito couperosan vaalentamiseen.Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan laitehoidon, rauhoittavan naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 150 €/5 krt 240 €

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 68 €
Hoito sisältää kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, kiinteyttävän laitehoidon, seerumin imeytyksen ultraäänellä, kasvohieronnan kiinteyttävällä voiteella, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 180 €/ 5 krt 290 €

HEMMOTTELUKASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, lymfakanavien avauksen eteerisellä öljyseoksella, akupisteiden painelun, pitkän hieronnan kasvoille,kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

KULTAKASVOHOITO 72 €
Kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Kolloidinen kulta edistää aineenvaihduntaa ihossa, silottaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa. Kaviaariuute, Boswellia Serrata-kasvi ja niasiini aktivoivat pintaverenkiertoa ja uudistavat ihoa. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, merilevä-kultanaamion, hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, kiinteyttävän kultanaamion, kultavoiteen.

KUNINGATARKASVOHOITO 89 €
Hoito sisältää kulmien muotoilun, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen, pitkän hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, päähieronnan, kaksi naamiota, voiteen. Käsille lämpimän parafiinihoidon sekä hieronnan.

MIKRONEULAUS 99 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, Dermapen-neulauksen kasvoille ja kaulalle, ampullin, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 240 €

MESOTERAPIA KASVOILLE 99€
Hoito sisältää alkupuhdistuksen,happo- tai entsyymikuorinnan, tehococktail-aineiden injektointi pieninä mikroinjektioina ihon sisään, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 240 €

IHOTYYPIN MUKAINEN HAPPOHOITO 65 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan happohoidon ihotyypin mukaan, naamion, voiteen.

Luomukasvohoidot

LUONNON HEHKU 62 €
Elinvoimaa antava kasvohoito suomalaisella 100 % vegaanilla luomukosmetiikkasarjalla, Anumati naturals. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kasvo- ja päähieronnan, hieronnan kaulalle ja dekolteelle,naamion ja voiteen.

LUONNON LUMOUS 82 €
Täydellinen kasvohoito suomalaisella 100 % vegaanilla luomukosmetiikkasarjalla, Anumati naturals.Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, mekaanisen puhdistuksen, seerumin, kasvo ja päähieronnan, hieronnan kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

MIEHILLE KASVOJEN VUOSIHUOLTO 45 €
Hoito sisältää kuorinnan timantilla tai ultraäänellä, puhdistuksen mekaanisesti, naamion ja voiteen.