Muut hoidot

Kestopigmentointi

Micropigmentointi

Micropigmentointi on päivitetty tekniikka aiemmasta kestopigmentointi tekniikasta. Micropigmentoinnissa väripigmenttiä viedään ihon tyvisolukerrokseen dermiksen ja epidermiksen väliin sähköisen laitteen ja erittäin ohuiden neulojen avulla. Micropigmentointi tekniikalla tehty pigmentointi ei ole ikuinen. Väri pysyy ihossa 1-3 vuotta ja monesti laitteella tehty pigmentoinnin luvataan pysyvän microblading tekniikalla tehtyä pidempään. Värin pysyvyyteen vaikuttavat mm. ihon ikä, ihon kuivuus/rasvaisuus ja uusiutuminen, sairaudet, lääkkeet, lisäravinteet, aktiiviurheilu ja muut ulkoiset tekijät. Väri haalistuu iholta täysin eikä iho jää punertavaksi, mikäli pigmentointiin ei tehdä ylläpitovahvistuksia.
Micropigmentointi ei tee kipeää eikä iho vuoda verta sekä ihon ärsytys on huomattavasti vähäisempää kuin aiemmassa kestopigmentoinnissa. Iho paranee nopeammin eikä arpeutumisen vaaraa ole.
Kulmat suunnitellaan aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan sekä kasvojen muotoon sopiviksi. Malli ja sävy hyväksytään yhdessä asiakkaan kanssa ennen pigmentointia. Pigmentointiin tehdään vahvistus n 2-4 kk ensimmäisen kerran jälkeen, jonka jälkeen pigmentointi on valmis.

Kauneushoitola Pumpulissa pigmentoinnit tehdään Amiea orcanic ja evolution väreillä, jotka valmistetaan Saksassa korkeimpien laatu- ja hygieniastandardien mukaisesti. Väreissä ei ole säilöntäaineita, parabeenejä eikä atsopigmenttejä tai eläin- ihmisperäisiä ainesosia. Värit eivät myöskään sisällä rautaoksideja tai muita metalleja.

Kulmien micropigmentointi puuteritekniikalla

Pigmentointi tehdäään pigmentointilaitteella. Jokaista karvaa ei tehdä erikseen, vaan häivytystekniikan avulla kulmia väritetään ja saadaan aikaan puuterimainen, pehmeä lopputulos. Puuteritekniikalla voi tehdä tummemmat meikatumman näköiset kulmat tai hyvin luonnolliset vaaleammat kulmat. Puuteritekniikka sopii kaikille ihotyypeille. Myös rasvaisella iholla pysyvyys on hyvä. Väri poistuu ihosta pikkuhiljaa kehon luonnollisen aineenvaihdunnan seurauksena. Kulmien parantuminen on hyvin nopeaa ja kestää max viikon verran ihotyypistä riippuen. Kulmia hoidetaan viikon verran hoitovoiteella, jonka saat mukaasi hoitolasta. Kulmiin tehdään vahvistuskäsittely 1-4 kk päästä ensimmäisestä käsittelystä ja tämän jälkeen kulmat ovat valmiit.

Vastaan mielelläni pigmentointiin liittyviin kysymyksiin sähköpostin kautta tai soittamalla. Ajanvarauksesta on myös varattavissa ilmainen konsultointiaika.

UUDET PUUTERIKULMAT 200 €
Sisältää hoitovoiteen. Kulmiin tehdään vahvistus 1-4 kk kuluttua, jolloin kulmat ovat valmiit.

ENSIMMÄINEN VAHVISTUS 1-4 kk 100 €

LISÄVAHVISTUS (puuteritekniikka)
3-6 kk 70 €

YLLÄPITOVAHVISTUS (puuteritekniikka)
6-12 kk 130 € / 13-18 kk 170 €
Sisältää hoitovoiteen.