ETUSIVU  KASVOHOIDOT  TÄYTEAINEHOIDOT  RIPSIHOIDOT  KESTOPIGMENTOINTI   KÄSIHOIDOT   JALKAHOIDOT  HIERONTA JA VARTALOHOIDOT   LAHJAKORTTI  YHTEYS
 
SDF

Omat yhteyshenkilösi

PÄIVI TOMMILA
Soita
0452769303

Tai lähetä sähköpostia
päivi


PETRA JALONEN
Soita
0408380479

Tai lähetä sähköpostia
PETRA


AJANVARAUS

 

MICROBLADING - KESTOPIGMENTOINTI

microblading Kauneushoitola

Microblading on kulmien muotoilua,jolla saadaan luonnolliset ja persoonalliset kulmat. Toimenpiteellä voidaan luoda puuttuvat kulmakarvat,vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmien epäsymmetriaa. Kulmat suunnitellaan tarkoin kasvojenpiirteisiin sopiviksi sekä asiakkaan toiveita kunnioittaen.

UUDET KULMAT 170 €

VAHVISTUS (N. 1-2 KK PÄÄSTÄ) 70 €

YLLÄPITOVAHVISTUS (N. 6-12 KK PÄÄSTÄ) 80 €

Microblade-tekniikalla väriä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin käsityönä tehdyllä veitsitekniikalla. Käyttämämme pigmentit ovat 100 % vapaita raskasmetalleista eivätkä ne jää kehoon vaan poistuvat luonnollisesti aineenvaihdunnan myötä. Lopputuloksen kestoon vaikuttavat monet tekijät yksilöllisesti mm. ihotyyppi ja kulmien jälkihoito. Keskimääräisesti voidaan sanoa tuloksen kestävän vuoden verran ja väri häviää ihosta vähitellen haalistuen. Esimerkiksi normaalilla iholla tulos pysyy yleensä paremmin kuin rasvaisella iholla. Ensimmäiset viillot tehdään ilman puudutetta,jotta puudutteen aiheuttama lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen. Kun raamit ovat kunnossa, jatketaan kulmien luomista puudutteen kanssa. Yleisesti toimenpidettä ei koeta kovinkaan kivuliaana. Töihin tai ihmisten ilmoille meno onnistuu heti, sillä iho ei juurikaan punoita toimenpiteen jälkeen. Äärimmäisen tärkeä osa kulmien pysyvyyttä on oikea kotihoito eli kulmia ei saa kosketella ja iho tulisi pitää puhtaana. Myöskään aurinkoloma, saunominen ja uiminen ei ole suotavaa microblade-toimenpiteen jälkeen. Kulmien paranemisprosessi on monivaiheinen ja täysin parantunut tulos on nähtävissä n. 4-6 viikon kuluttua toimenpiteestä. Tällöin kulmiin tehdään vahvistus, jossa pigmenttiä lisätään kohtiin, joista sitä on liikaa kulunut. Joskus vahvistuskertoja saatetaan tarvita enemmän pigmentin pysymiseksi. SharpBrows Microblading-koulutuksen käyneet ammattilaisemme antavat aina tarkat valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeet asiakkaalle sekä selvittävät mahdolliset esteet ennen pigmentointia. Varaathan siis ilmaisen konsultaatio-ajan varmistaaksesi juuri sinulle sopivien kulmien onnistumisen.

 

 

 

© 2014 www.pumpulihoitola.com