ETUSIVU  KASVOHOIDOT  TÄYTEAINEHOIDOT  RIPSIHOIDOT  KESTOPIGMENTOINTI   KÄSIHOIDOT   JALKAHOIDOT  HIERONTA JA VARTALOHOIDOT   LAHJAKORTTI  YHTEYS
 
SDF

Oma yhteyshenkilösi
ULLA KIESI

Soita
044 0770 167

Tai lähetä sähköpostia
ulla


AJANVARAUS

 

KASVOHOIDOT

Kasvohoito kosmetologi

Kauneushoitola Pumpulissa kasvohoidot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaisesti. Tarjoamme monipuolisia laitehoitoja sekä manuaalisia kasvohoitoja mm. ultraäänisyväpuhdistusta,timanttihiontakuorintaa, mekaanista ihonpuhdistusta sekä kiinteyttäviä ja hemmottelevia kasvohoitoja. Kasvohoidoissa hoidamme myös kaulan ja dekolteen, sillä kokonaisvaltaisuus on periaatteemme. Ammattihoitolasarjana käytössä on palkittu, korkeatasoinen Denova Pro-ihonhoitosarja, jossa yhdistävät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Tuotteet ovat miedon tuoksuisia, allergiatestattuja eikä testauksissa ole käytetty eläimiä.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 30 €
Hoito sisältää kuorinnan,mekaanisen ihonpuhdistuksen,naamion ja voiteen.

TIMANTTIHIONTA 43 €
Timanttihionta kuorii, kirkastaa ja poistaa kuolleita ihosoluja sekä mustapäitä tehokkaasti. Erinomainen aknen,arpien sekä pienten juonteiden ja suurentuneiden,tukkoisten huokosten hoidossa.
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen,naamion ja voiteen. Hoitosarja 5 krt 38 €/krt.

TIMANTTIHIONTAKASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää kuorinnan,syväpuhdistuksen, seerumin,akupisteiden painelun, kasvo- ja päähieronnan, naamion ja voiteen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 43 €
Ultraääni syväpuhdistaa,poistaa mustapäitä ja talia, uudistaa ihoa, kosteuttaa sekä
vilkastuttaa aineenvaihduntaa ihossa. Tehokas pigmenttiläiskien vaalentamiseen sekä ruusufinnin ja couperosan hoitoon.Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen,naamion ja voiteen. Hoitosarja 5 krt 38 €/krt.

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää kuorinnan,syväpuhdistuksen,seerumin,akupisteiden painelun, kasvo- ja päähieronnan,naamion ja voiteen.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 68 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä sekä mekaanisesti,seerumin,akupisteiden painelun, kasvo-ja päähieronnan, naamion ja voiteen.

KIRKASTAVA KASVOHOITO 55 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, naamion ja voiteen.

RASVAISEN IHON SYVÄPUHDISTUS 58 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan ja puhdistuksen, happokuorinnan, naamion ja voiteen.

TEHOKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 48 €
Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, kosteuttavan seerumin imeytyksen ultraäänellä, kosteuttavan naamion ja voiteen.

RAUHOITTAVA HOITO HERKÄLLE IHOLLE 55 €
Erinomainen hoito couperosan vaalentamiseen.Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan laitehoidon, rauhoittavan naamion ja voiteen. Hoitosarja 5 krt 45 € /krt.

LASER LIFTING KOHOTTAVA KASVOHOITO 68 €
Hoidossa käytettävät ultraääni ja led-valoterapia yhdistettynä laser lifting-yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa ja ehkäisevät ihon valovanhenemista. Tuloksena on elastinen ,kiinteytynyt ja kirkas iho. Hoito sisältää kuorinnan ultraäänellä tai mekaanisesti, valoterapian, seerumin ja naamion ultraääni-imeytyksen,rauhoittavan levänaamion ja kiinteyttävän voiteen. Hoitosarja 6 krt 58 €/krt.

HEMMOTTELUKASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, lymfakanavien avauksen eteerisellä öljyseoksella, akupisteiden painelun, pitkän hieronnan kasvoille,kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

KULTAKASVOHOITO 72 €
Kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Kolloidinen kulta edistää aineenvaihduntaa ihossa, silottaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa. Kaviaariuute, Boswellia Serrata-kasvi ja niasiini aktivoivat pintaverenkiertoa ja uudistavat ihoa. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, merilevä-kultanaamion, hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, kiinteyttävän kultanaamion, kultavoiteen.

RADIOFREKVENSSIHOITO KASVOILLE 68 €
Kivuton radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Hoito sisältää kuorinnan, laitehoidon, erikoisseerumin ja –naamion, kevyen hieronnan sekä hoitovoiteen. Hoitosarja 4 krt 58 €/krt 6 krt 55 €/krt

MIEHILLE KASVOJEN VUOSIHUOLTO 45 €
Hoito sisältää kuorinnan timantilla tai ultraäänellä, puhdistuksen mekaanisesti, naamion ja voiteen.

 

© 2014 www.pumpulihoitola.com