KASVOHOIDOT

Kauneushoitola Pumpulissa kasvohoidot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaisesti. Tarjoamme monipuolisia laitehoitoja sekä manuaalisia kasvohoitoja mm. ultraäänisyväpuhdistusta,timanttihiontakuorintaa, mekaanista ihonpuhdistusta sekä kiinteyttäviä ja hemmottelevia kasvohoitoja. Saatavilla on myös 100% vegaaninen kasvohoito suomalaisilla luomutuotteilla. Kasvohoidoissa hoidamme myös kaulan ja dekolteen, sillä kokonaisvaltaisuus on periaatteemme. Ammattihoitolasarjana käytössä on palkittu, korkeatasoinen Denova Pro-ihonhoitosarja, jossa yhdistävät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Tuotteet ovat miedon tuoksuisia, allergiatestattuja eikä testauksissa ole käytetty eläimiä.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 37 €
Hoito sisältää kuorinnan,mekaanisen ihonpuhdistuksen,naamion ja voiteen.

TIMANTTIHIONTA 45 €
Timanttihionta kuorii, kirkastaa ja poistaa kuolleita ihosoluja sekä mustapäitä tehokkaasti. Erinomainen aknen,arpien sekä pienten juonteiden ja suurentuneiden,tukkoisten huokosten hoidossa.
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 120 €/ 5 krt 190 €

TIMANTTIHIONTAKASVOHOITO 62 €
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, akupisteiden painelun, kasvo- ja päähieronnan, naamion ja voiteen.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 47 €
Ultraääni syväpuhdistaa,poistaa mustapäitä ja talia, uudistaa ihoa, kosteuttaa sekä
vilkastuttaa aineenvaihduntaa ihossa. Tehokas pigmenttiläiskien vaalentamiseen sekä ruusufinnin ja couperosan hoitoon.Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 126 €/5 krt 200 €

ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 62 €
Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, akupisteiden painelun, kasvo- ja päähieronnan,naamion ja voiteen.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 72 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä sekä mekaanisesti,seerumin,akupisteiden painelun, kasvo-ja päähieronnan, naamion ja voiteen.

PUHDISTAVA KASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä ja mekaanisesti, naamion ja voiteen.

TEHOKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 50 €
Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, kosteuttavan seerumin imeytyksen ultraäänellä, kosteuttavan naamion ja voiteen.

RAUHOITTAVA HOITO HERKÄLLE IHOLLE 58 €
Erinomainen hoito couperosan vaalentamiseen.Hoito sisältää ultraäänikuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan laitehoidon, rauhoittavan naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 150 €/5 krt 240 €

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 68 €
Hoito sisältää kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänellä, kiinteyttävän laitehoidon, seerumin imeytyksen ultraäänellä, kasvohieronnan kiinteyttävällä voiteella, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 180 €/ 5 krt 290 €

HEMMOTTELUKASVOHOITO 58 €
Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, lymfakanavien avauksen eteerisellä öljyseoksella, akupisteiden painelun, pitkän hieronnan kasvoille,kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

KULTAKASVOHOITO 72 €
Kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Kolloidinen kulta edistää aineenvaihduntaa ihossa, silottaa ryppyjä ja kosteuttaa ihoa. Kaviaariuute, Boswellia Serrata-kasvi ja niasiini aktivoivat pintaverenkiertoa ja uudistavat ihoa. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, merilevä-kultanaamion, hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, kiinteyttävän kultanaamion, kultavoiteen.

KUNINGATARKASVOHOITO 89 €
Hoito sisältää kulmien muotoilun, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen, pitkän hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, päähieronnan, kaksi naamiota, voiteen. Käsille lämpimän parafiinihoidon sekä hieronnan.

MIKRONEULAUS 99 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, Dermapen-neulauksen kasvoille ja kaulalle, ampullin, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 240 €

MESOTERAPIA KASVOILLE 99€
Hoito sisältää alkupuhdistuksen,happo- tai entsyymikuorinnan, tehococktail-aineiden injektointi pieninä mikroinjektioina ihon sisään, naamion ja voiteen. Hoitosarja 3 krt 240 €

IHOTYYPIN MUKAINEN HAPPOHOITO 65 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan happohoidon ihotyypin mukaan, naamion, voiteen.

LUOMUKASVOHOIDOT

LUONNON HEHKU 62 €
Elinvoimaa antava kasvohoito suomalaisella 100 % vegaanilla luomukosmetiikkasarjalla, Anumati naturals. Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kasvo- ja päähieronnan, hieronnan kaulalle ja dekolteelle,naamion ja voiteen.

LUONNON LUMOUS 82 €
Täydellinen kasvohoito suomalaisella 100 % vegaanilla luomukosmetiikkasarjalla, Anumati naturals.Hoito sisältää timanttikuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, mekaanisen puhdistuksen, seerumin, kasvo ja päähieronnan, hieronnan kaulalle ja dekolteelle, naamion ja voiteen.

MIEHILLE KASVOJEN VUOSIHUOLTO 45 €
Hoito sisältää kuorinnan timantilla tai ultraäänellä, puhdistuksen mekaanisesti, naamion ja voiteen.