ETUSIVU  KASVOHOIDOT  TÄYTEAINEHOIDOT  RIPSIHOIDOT  KESTOPIGMENTOINTI   KÄSIHOIDOT   JALKAHOIDOT  HIERONTA JA VARTALOHOIDOT   LAHJAKORTTI  YHTEYS
 
SDF

Oma yhteyshenkilösi
PÄIVI TOMMILA

Soita
0452769303

Tai lähetä sähköpostia
päivi


AJANVARAUS

 

TÄYTEAINEHOIDOT - JUVEDERM - INJEKTIOHOIDOT

Ripsihoito Kauneushoitola

Täyteainehoidot sopivat kaikille, jotka kokevat ikääntymisen muutokset , kuten juonteet ja uurteet, häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla huulia sekä kosteuttaa ihoa. Toimenpide on nopea ja vaatii vain minimaalisen toipumisajan. Hoitolassamme täyteainehoidot tekee sisätauteihin, kirurgiaan ja esteettiseen hoitoon erikoistunut sairaanhoitaja, joka konsultoi asiakasta sekä tekee tarkan terveysselvityksen ennen hoitoa.

INJEKTIO JUVEDERM 0.5 ml 320 €

INJEKTIO JUVEDERM 1,0 ml 420 €

INJEKTIO JUVEDERM 2.0 ml 680 €

INJEKTIO JUVEDERM 3,0 ml 990 €

MINI FILL TÄYTTÖ 130 €

Injektiohoitoihin on valittu tarkkojen tutkimustulosten perusteella Juvederm-tuotesarja, joka on maailmanlaajuisestikin eniten käytetty täyteaine. Tuotteet ovat valmistettu ei eläinperäisestä 100 % hyaluronihaposta, jota kehossamme esiintyy luonnollisestikin. Koostumus on miellyttävän pehmeää geeliä, joka sisältää itsessään puudutteen ja tekee näin ollen toimenpiteen huomattavasti miellyttävämmäksi. Valmistuksessa on käytetty erityistä teknologiaa, joka pienentää turvotuksen riskiä sekä lisää pysyvyyttä kehossa. Ainutlaatuisen teknologian ansiosta hyaluronihappogeeliä ei tarvitse käyttää määrällisesti niin paljoa verrattuna muihin merkkeihin saadakseen yhtä hyvän ja näkyvän tuloksen.

Hoito on nopea toteuttaa. Yleensä aikaa kuluu alle 30 minuuttia. Vaikka tulos on nähtävissä välittömästi, niin ihon sisään injektoiminen ns. herättää ja virkistää omien solujemme toimintaa vahvistamalla omaa kollageenituontantoamme, joten siksi lopullista tulosta kannattaa arvioida vasta n. kahden viikon kuluttua pistoshoidosta. Täyteaine ei ole pysyvä ratkaisu, sillä se poistuu vähitellen kehostamme aineenvaihdunnan myötä. Tulos kestää kuitenkin puolesta vuodesta vuoteen, joskus jopa kauemminkin.

Ennen pistoshoitoja keskustellaan aina luottamuksellisesti hoitajan kanssa. Kaikki mieltä askarruttavat asiat, jotka mahdollisesti saattavat vaikuttaa hoitoon, kannattaa kysyä ja tuoda rohkeasti esille.

 

 

 

 

© 2014 www.pumpulihoitola.com