HYALURON PEN -NEULATON TÄYTEAINEHOITO

Hyaluron Pen- neulattomassa täyteainehoidossa täyteaine viedään ihoon hoitoon suunnitellun koneen avulla, eikä hoidossa käytetä lainkaan neulaa. Hyaluronihappo johdetaan ihoon Hyaluron Pen-laitteella korkean paineen avulla. Hyaluron Penissä sovelletaan samaa tekniikkaa mitä lääketiede on hyödyntänyt jo vuosikymmeniä mm. insuliinikynissä. Hyaluron Penissä käytetty teknologia ei ole sinänsä siis uuttaa vaan siinä on sovellettu lääketieteessä hyödynnettyä teknologiaa uudella tavalla. Hyaluron Pen- laitteen avulla täyteaine saadaan vietyä ihoon kivuttomasti ja aine levittyy tasaisesti suuremmalle alueelle kuin perinteisissä injektiohoidoissa, jättäen luonnollisen kauniin lopputuloksen hoidettavalle ihoalueelle.

HYALAX LIGHT 23 mg 1 ml 239 €
Hoidettavat alueet: huulet, nasolabial, sibeliusjuonteet.

HYALAX REVITALIZE SKIN 18 mg / 20 mg 1 ml, biorevitalisaatio, kosteutus 229 €

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on kehon kosteuttava ainesosa, pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota löytyy jokaisen kehosta luonnostaan. Hyaluronihappoa löytyy siis ihmisen kehosta luonnostaan, iän myötä hyaluron varastot alkavat kuitenkin hiljalleen vähentyä ja iho menettää kimmoisuuttaan. Hyaluronihappoa käytetään täyteainehoidoissa koska se sitoo nestettä itseensä jopa tuhatkertaisesti. Täyteainehoidot ovatkin oiva ratkaisu hidastaa näitä näkyviä muutoksia. Hyaluron Pen- täyteainehoidoissa ihoon viety hyaluronihappo poistuu vähitellen aineenvaihdunnan mukana elimistöstä, siihen kuinka kauan tulokset pysyvät vaikuttavat asiakkaan elintavat sekä aineenvaihdunta. Tulosten ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan uusimaan tasaisin väliajoin, parhaisiin tuloksiin päästäänkin Hyaluron Pen- sarjahoidoilla. Hoidon uusimista suositellaan tehtävän noin 4-6 kk kuluttua edellisestä hoidosta, jotta haluttu lopputulos säilyisi. Mutta kuten sanottu, siihen miten hyaluronihappo säilyy ihmisen elimistössä vaikuttavat monet seikat.

Hoidettavat ihoalueet

Hyaluron Pen soveltuu erinomaisesti huulten täyttöön ja muotoiluun. Hyaluron Pen- laitteen avulla täyteaine levittyy heti tasaisesti suuremmalle ihoalueelle, eikä epätavallisia muotoja ole mahdollista syntyä. Neulattomat täyteainehoidot soveltuvat myös erinomaisesti nasolabial, marionette – ja sibelius juonteiden täyttöön. Neulaton täyteainehoito soveltuu mainiosti sekä ihon juonteiden tasoittamiseen sekä huulten täyteläiseen muotoiluun. Jos olet epävarma neulattoman täyteaineen soveltuvuudesta juuri sinulle voit varata ajanvarauskalenterista lyhyen konsultaatioajan tai ottaa yhteyttä suoraan puhelimitse Hyaluron Pen ammattilaiseemme numerosta 0442040815.

Biorevitalisaatio

Hyaluron Pen- laite soveltuu erinomaisesti ihon biorevitaalisaatioon. Biorevitaalisaatio on tehokas hoito ihon ikääntymistä vastaan. Tämä täyteainehoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja siinä eripuolille ihoa tuodaan kosteutta hyaluronihapolla. Biorevitalisaation tuloksena iho on kauniin kuulas ja nuorekas hyaluronihapon ansiosta.

Ennen Hyaluron Pen -käsittelyä

Kipulääkkeitä, alkoholia ja Omega rasvahappoja on hyvä välttää 2-3 päivää ennen hoitoa. Varattua aikaa on hyvä siirtää, jos kehossa on tulehdustila kuten flunssa tai kuumeilua. Jos asiakkaalla on herpes, estolääkitys on hyvä aloittaa ennen neulatonta täyteainehoitoa. Estolääkitys on hyvä ottaa varmuuden vuoksi ja sen saa helposti hankittua apteekista. Aktiivisessa tilassa oleva herpes on luonnollisesti myös este hoidolle. Ennen Hyalyron Pen-hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen ja hoito sekä asiakkaan omat toiveet käydään läpi. Myös ennen ja jälkeen hoidon kuvat hoidettavasta ihoalueesta otetaan jotta asiakas itse näkee selvemmin neulattoman täyteainehoidon tulokset.

Hyaluron Pen -käsittelyn jälkeen

Asiakkaan omalla jälkihoidolla on suuri merkitys Hyaluron Pen- hoidon kestävyyteen ja lopputulokseen. Hoidetun ihoalueen koskettelemista tulisi välttää 6 tuntia, jonka jälkeen ihon voi pestä hellävarisesti vedellä ja puhdistustuotteilla. Hyaluron Pen-hoidon jälkeen käsiteltyä ihoaluetta ei kannata lähipäivinä altistaa liialliselle kuumuudelle tai kylmyydelle. Solariumia, suoraa auringonpaistetta tulisi välttää ja ihon suojaaminen asianmukaisella aurinkovoiteella on erittäin tärkeää. Hoidon jälkeen voi esiintyä punoitusta ja turvotusta, nämä kuitenkin tasoittuvat muutaman vuorokauden sisällä. Neulattoman täyteainehoidon jälkeen ei ole pitkää paranemisprosessia vaan iho rauhoittuu usein nopeasti. Hyvät ja terveelliset elämäntavat sekä suojavoiteiden käyttö edistävät hyaluronihappohoidon kestävyyttä.

Neulattoman täyteainehoidon edut

Hyaluron Pen- neulaton täyteainehoito on lähes kivuton toimenpide ja huomattavan riskitön verrattuna perinteisiin injektiohoitoihin. Täyteaine levittyy suuremmalle alueelle Hyaluron Penin avulla ja näin ollen levittyy kauniin tasaisesti hoidettavalle ihoalueelle. Hoidon jälkeen ei ole pitkää parantumisaikaa kuten usein neulalla tehtävissä täyteainehoidoissa. Hyaluron Pen- neulaton täyteainehoito on turvallinen ja kivuton tapa tutustua täyteainehoitoihin.